Sófalak - Sószobák - Sószaunák tervezése, kivitelezése. Egyedi elképzelések megvalósítása óvodákba, fejlesztő intézményekbe, magán személyek részére is.

PARAJDI ÉS DÉZSI SÓTÖMBÖKKEL!

Sófalaink fenyő, bükk és éger fa felhasználásával készülhetnek, melyeket gombaölő vékony lazurral kezelünk . A szín a megrendelő ígénye alapján több opció közül választható ki. (pl. szőke dió, dió, aranytölgy stb.)

A sófal irányára: nettó 400.000ft/nm. ( ez az ár a fenyőből készült alap verzióra értendő) Az ár magában foglalja a telepítési és tervezési munkálatokat. Egyedi igények, extrák beépítésére is van lehetőség (pl. fény, hang ,más tipusú só és egyéb látványelemek)

A sófalba parajdi és dézsi sótönböket helyezünk el a magasabb hatásfok elérése érdekében.

Keressen bizalommal, kérjen árajánlatot itt! 

REFERENCIÁINK

Keressen, hogy könnyen lélegezzen!

A sószoba , vagy sófallal - sófalakkal felszerelt szoba használatával a nappalinkkal hasonló környezetben tölthetjük el a kezelések idejét. A sókabinhoz képest jóval tágasabb a tér, de a hatás ugyan az. A sószoba hatékonyságát azzal növelhetjük, ha  minnél nagyobb felületet építünk be sófallal, illetve a gyerekeknek nagyon hasznos a só-homokozó, így ez egy kellemes időtöltés.

A parajdi só

A parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmazó só. A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Kézzel bányásszák, ami minden környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól mentes. A parajdi só első ránézésre " nem fehér".  Ennek oka, hogy nem finomítják, nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ezért a  fürdősó használata után egy finom iszapréteg marad a kád alján. Az iszapot a gyógyászatban is használják különféle betegségek kezelésére, illetve kozmetikai termékek alapanyagául is szolgál.

A sós levegő gyógyító erejét már az ókorban is ismerték. Már kisgyermekkortól alkalmazható légúti fertőzések, asztma, allergia és bőrproblémák kezelésére, de jótékony hatása a stresszoldás terén is érvényesül. Számos kutatás igazolta alkalmazásának előnyeit. A sós levegő belégzés útján gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzőszervi betegségek, hörghurut, nátha, torokgyulladás, és az arcüreggyulladás. Gyulladáscsökkentő hatása nem csak belsőleg, de külsőleg is, bizonyos bőrbetegségek kezelésére is eredményesen alkalmazható: pikkelysömör, ekcéma, allergiás bőrbetegségek. Asztmás betegek esetében azonban a magas sókoncentráció rohamot is provokálhat. Különösen fontos ezért, hogy a betegek a terápia megkezdése előtt kezelőorvosukkal egyeztessenek.